تبلیغات

مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه

مجله سرآشپز: مافین کشمشی، برای کسانی که می‌خواهند به تازگی و به سادگی آشپزی کنند، مناسب است. این کیک را برای عصرانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز


آرد (الک شده): یک و سه چهارم پیمانه (180 گرم)روغن مایع: یک سوم پیمانه (50 میلی لیتر) + 1 ق چشکر: دوسوم پیمانه (100 گرم)بیکینگ پودر: 2.5 ق چنمک: یک هشتم ق چشیر: سه چهارم پیمانه (120 میلی لیتر)تخم مرغ: 1 عددکشمش: یک سوم پیمانهپودر قند: 1 ق سوانیل: یک دوم ق چمافین کشمشی


روش پخت


1. آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید.


2. مخلوط آرد را الک کرده و وسط آن را گود کنید.


3. شیر، 1 پیمانه روغن مایع، تخم مرغ و وانیل را داخل کاسه ای دیگر با همزن دستی مخلوط کرده، بعد آن را وسط مخلوط آرد بریزید و با کمک لیسک به آرامی مخلوط کنید.


4. کشمش را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.


5. قالب های مافین را با 1 قاشق چایخوری روغن مایع چرب کرده و مقداری آرد درون آن ها بپاشید.


6. دوسوم هر قالب را با مایه آماده شده پر کنید و روی آن ها مقداری پودر قند بپاشید.


7. قالب ها را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد (تا در صورت استفاده از کپسول مافین نیازی نیست قالب را چرب کنید).


• در صورت تمایل می توانید یک دوم پیمانه گردو (خردشده) را جایگزین کشمش کرده و مافین گردویی تهیه کنید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار