تبلیغات

طرز تهیه کیک دولایه

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:


کره: 200 گرم شکر: 200 گرم تخم مرغ: 4 عدد پودر کاکائو: 85 گرم آرد: 140 گرم بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری شیر: 3 قاشق سوپ خوری مواد لازم کرم: شکر: 160 گرم شیر: 3 پیمانه آرد: 3 قاشق سوپ خوری کره: یک قاشق سوپ خوری مواد لازم رویه: میوه های دلخواه: به مقدار لازم شکر: 2 قاشق سوپ خوری آب: 2 قاشق سوپ خوری  کیک دولایه


طرز تهیه:


1. ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.


2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

3. پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

4. در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

 

5.خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

 6. سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.


7. برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

8. هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.


9. کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

10. برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

11. میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

12. سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار