تبلیغات

طرز تهیه مسما انار و بادنجان

مجله سرآشپز - سارا خسرویان: مسما انار بادنجان، یک غذای بی نهایت لذیذ است که به شما پیشنهاد می کنیم حتما میل کنید.

مواد مورد نیاز:


گوشت چرخ شده: 250 گرم پیاز (نگینی خردشده): 1 عدد بادنجان: 6 عدد انار (دانه شده): 1 پیمانه غوره: یک دوم پیمانه گردو (خردشده): به میزان لازم زردآلو (خشک شده): 100 گرم رب گوجه فرنگی: 2 ق س نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: به میزان لازم مسما انار و بادنجان 


روش پخت:


1. مقداری روغن داخل قابلمه ای گرم کرده، بعد پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.

2. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.

3. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با مقداری آب روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.


4. بادنجان را پوست کنده، سپس به صورت درسته تمام قسمت های آن را داخل تابه ای حاوی مقداری روغن سرخ کنید.


5. زردآلو را داخل 1 پیمانه آب ولرم به مدت 60 دقیقه خیس کرده، بعد درون دستگاه غذاساز پوره کنید.


6. انار، غوره، گردو، زردآلو پوره شده و رب گوجه فرنگی را به گوش پخته شده، بیفزایید و به مدت 40 دقیقه بگذارید تا خورش جا بیفتد.


7. بادنجان سرخ شده را به خورش بیفزایید و به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بادنجان پخته و خورش کاملا جابیفتد.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار