تبلیغات

گوشت گوساله را اینطوری مزه دار کنید

وب سایت روزیاتو: در اینجا روش تهیه گوشت گوساله خوابانده شده در یک لایه خمیر نمکین را آموزش داده ایم که عطر رزماری نیز به همراه دارد.


مواد لازم:    ۹۰۰ گرم گوشت گوساله    فلفل سیاه    ۱ کیلوگرم نمک کوشر    ۲ قاشق غذاخوری رزماری    ۱ پیمانه آببیف در لایه ای از خمیر نمک

طرز تهیه:

1-همه طرف گوشت را فلفل سیاه بمالید و سپس چند دقیقه در دمای اتاق به آن استراحت بدهید.


2-در یک کاسه بزرگ، نمک، رزماری و آب را با یکدیگر مخلوط کنید.


3- یک لایه از نمک را روی ورقه روغنی درون سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنید. راسته گوساله را روی آن قرار دهید. سپس یک لایه نمک روی آن ریخته و تمام سطح گوشت را بپوشانید.


4-آن را درون فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزد.


5- سپس از فر خارج کرده و ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. در آخر لایه نمک را از روی گوشت برداشته و آن را برش داده و با سبزیجات سرخ شده، تزئین و سرو کنید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار