تبلیغات

ارتباط گوشت قرمز با ابتلا به بیماری ورم روده

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری نشده با افزایش خطر ابتلا به بیماری ورم روده ارتباط دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محققان دانشکده پزشکی هاروارد در این مطالعه داده های رژیم غذایی بیش از 46 هزار مرد را در آمریکا تجزیه و تحلیل کردند. 764 نفر از این افراد در طول دوره زمانی 26 ساله به وضعیتی به نام دیورتیکولیت مبتلا شدند.

دیورتیکولیت به التهاب دیورتیکول گفته می شود؛ دیورتیکول بیرون زدگی های کوچک کیسه مانند هستند که در جداره سیستم گوارشی شکل می گیرند. دیورتیکول ها اغلب در قسمت پایینی روده بزرگ تشکیل می شوند و وجود آنها خصوصا در سنین بالای 40 سال شایع است، اما به ندرت مشکلی ایجاد می کند.

محققان دانشکده پزشکی هاروارد متوجه شدند، افرادی که بیشترین میزان گوشت قرمز را مصرف می کردند در قیاس با افرادی که کمترین میزان مصرف را داشتند، با افزایش 58 درصدی خطر ابتلا به دیورتیکولیت روبرو بودند، هر چند چگونگی تاثیر گوشت قرمز بر ابتلا به این بیماری مشخص نیست.

آنها با تاکید بر لزوم انجام مطالعات بیشتر اعلام کردند که ممکن است گوشت قرمز بر باکتری های روده تاثیر بگذارد که به نوبه خود می تواند سیستم ایمنی بدن را تغییر دهد و دیواره روده را تحریک کند.

محققان افزودند: تعویض گوشت قرمز با گوشت ماکیان و یا ماهی در رژیم غذایی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار