تبلیغات

طرز تهیه ناسی گورنگ؛ غذای پرطرفدار اندونزیایی

وب‌سایت آشپزباشی: این غذای اندونزیایی و مالایی در سراسر دنیا معروف شده و طرفداران زیادی داره. غذایی که خیلی سریع با تفت دادن سبزیجات و برنج آماده شده و در آخر با نیمرو کامل میشه.

مواد لازم

روغن ۲ قاشق غذاخوریپیاز ۱ عدد کوچکسیر ۲ حبههویج ۱ عددکلم‌سبز ۱/۲ عدد کوچکبرنج قهوه‌ای ۱۷۵ گرمسس سویا ۱ قاشق غذاخوریتخم مرغ ۱ عددسس چیلی به دلخواه  طرز تهیه ناسی گورنگ؛ غذای پرطرفدار اندونزیایی
آماده کردن مواد برای تهیه ناسی گورنگ:

1.   پیاز رو پوست بگیرید و نازک حلقه‌حلقه کنید.


2.  سیرها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

 

3.  هویج رو رنده کنید.


4.  کلم سبز رو به شکل نوارهای باریک خرد کنید.


5.  از برنج پخته استفاده کنید.

طرز تهیه

1. روغن رو در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز رو در ماهیتابه بریزید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تا نرم و کمی کاراملی بشه، تفت بدید. سیر رو اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگه تفت بدید.


2. هویج و کلم رو اضافه کنید و مواد رو برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه تفت بدین. برنج قهوه‌ای پخته رو اضافه کنید و با بقیه مواد کمی تفت بدید.


3. سس سویا و قدری نمک و فلفل به مواد بزنید. میان مواد رو گود کنید و تخم‌مرغ رو در اون بشکنید. تخم‌مرغ رو در حدی که سفیده ببنده، بپزید.


4. غذا رو در کاسه بزرگی بریزید و تخم‌مرغ رو روی اون بذارید. اگه خواستید اون رو به همراه سس چیلی میل کنید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار