تبلیغات

طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

 

مواد مورد نیاز


گوشت چرخ کرده: 500 گرمپیاز (نگینی خرد شده): 1 عددگوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عددفلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عددجعفری (خرد شده): یک سوم پیمانهخلال بادام: 2 ق سرب انار: 1 ق سپودر دارچین: یک دوم ق چپودر تخم گشنیز: یک سوم ق چپودر زیره: یک سوم ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمنان پیتا: 4 عددروغن زیتون: 2 ق س صفیحه؛ غذای عربی تند در 20 دقیقه


روش پخت


1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.


2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.


4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار