تبلیغات

طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند در ۲۰ دقیقه

مجله سرآشپز: در این مطلب میخواهیم شما را با یک غذای تند عربی که خیلی سریع آماده میشود، آشنا کنیم.

 

مواد مورد نیاز


گوشت چرخ کرده: 500 گرمپیاز (نگینی خرد شده): 1 عددگوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 1 عددفلفل چیلی کوچک (خرد شده): 1 عددجعفری (خرد شده): یک سوم پیمانهخلال بادام: 2 ق سرب انار: 1 ق سپودر دارچین: یک دوم ق چپودر تخم گشنیز: یک سوم ق چپودر زیره: یک سوم ق چنمک و فلفل سیاه: به میزان لازمنان پیتا: 4 عددروغن زیتون: 2 ق س صفیحه؛ غذای عربی تند در 20 دقیقه


روش پخت


1.    پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.


2.    گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.


3.    فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.


4.    مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید.

گزارش تخلف

کلیه مطالب سایت توسط ربات از خبرگزاری های معتبر و سایتهای فارسی زبان به همراه لینک منبع باز نشر می شود و سایت ما هیچ مسئولیتی نسبت به آنها ندارد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را از طریق لینک گزارش تخلف در قسمت پایین به ما اطلاع دهید تا رسیدگی شود.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار